Recording

Recording

Recording houdt in: het opnemen van audio van telefoongesprekken om later te kunnen terugluisteren. Van Recording wordt de laatste tijd steeds meer gebruik gemaakt. BPS International is een bedrijf dat Recording systemen verkoopt.

Waarom Recording?

Met behulp van Recording kunnen gesprekken vastgelegd worden. Recording is daarom bruikbaar als belangrijke telefoontjes teruggeluisterd moeten kunnen worden. Sommige organisaties zijn verplicht om aan Recording te doen (vb. doktersposten), andere organisaties doen aan Recording om belangrijke informatie vast te leggen.

Wie gebruikt Recording?

Recording wordt binnen verschillende branches gebruikt. De Politie maakt gebruik van Recording om alle inkomende telefoontjes vast te leggen, financiële instellingen maken gebruik van Recording ter verificatie van afspraken, contact centers maken gebruik van Recording om de kwaliteit van de medewerkers te verhogen. Er zijn meer branches waarbij Recording systemen toegevoegde waarde kunnen leveren. Weten of recording ook voor u de uitkomst kan bieden, neem dan nu contact met ons op voor meer informatie omtrent recording, call recording en kwaliteits monitoring.

Recording apparatuur van BPS?

O.a. voice recording en call recording producten van Vidicode, voice recording en call recording producten van CyberTech, voice- en call recording producten van Verint. Maar ook Business recording en fax recording apparatuur om uw vergaderingen en faxen te kunnen vastleggen. Kortom, u wilt audio of telefoongesprekken opnemen dan bent u bij BPS International aan het juiste adres.

Klik hier voor meer informatie omtrent recording

Categorie: Terminology

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *