Recorders

Recorders

Recorders zijn apparaten of systemen voor het opnemen van (telefoon) gesprekken. Professionele recorders zorgen ervoor dat de opgenomen gesprekken veilig opgeslagen worden in een archief, en dat de gesprekken tevens eenvoudig en snel terug te vinden zijn vanaf de recorders.

Waarom recorders?

Recorders worden tegenwoordig binnen veel organisaties gebruikt. Er zijn verschillende redenen waarom recorders een toegevoegde waarde leveren in een desbetreffende organisatie. Call recorders leggen selectief enkele of automatisch alle telefoongesprekken vast, zodat belangrijke gesprekken met bijvoorbeeld afspraken en overeenkomsten bewaard blijven. Recorders zorgen er dus voor dat onduidelijkheden over gemaakte overeenkomsten en afspraken worden voorkomen. Een gesprek kan met recorders namelijk altijd teruggeluisterd worden, zodat er geen twijfel over de gemaakte afspraak kan bestaan. Een andere reden waarom organisaties recorders aanschaffen is voor trainingsdoeleinden. Medewerkers die veel telefoneren kunnen met behulp van de opnamen van call recorders namelijk beoordeeld en getraind worden, zodat de kwaliteit van de medewerker hoog blijft. Een andere reden waarom bedrijven recorders aanschaffen is om snel een laatste telefoongesprek terug te luisteren, in geval van bijvoorbeeld een bommelding of een dreigement. Ook vergaderingen kunnen vastgelegd worden met recorders. Tevens zijn er oplossingen om digitaal faxen vast te leggen met fax recorders.

Hoe kom ik aan recorders?

Recorders zijn systemen die niet overal te verkrijgen zijn. Tevens zijn er veel verschillende recorders verkrijgbaar. Er zijn namelijk call recorders die aan te sluiten zijn op een enkel telefoontoestel. Ook zijn er call recorders voor meerdere toestellen binnen organisaties. Er zijn recorders voor faxen, recorders voor vergaderingen, etcetera. Om voor u de juiste recorders te vinden kunt u het beste een recorder specialist benaderen, die u adviseert en ervoor zorgt dat u uw gewenste recorders zult vinden.

Klik hier voor meer informatie omtrent recorders

Categorie: Terminology

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *