Recording programma

Recording programma

Recording houdt in: het opnemen van audio van telefoongesprekken om later te kunnen terugluisteren. Recording programma’s worden de laatste tijd steeds meer gebruikt.
BPS International is een bedrijf dat recording programma’s verkoopt.

Waarom recording programma?

Met behulp van een recording programma kunnen gesprekken vastgelegd worden. Een recording programma is daarom bruikbaar als belangrijke telefoontjes teruggeluisterd moeten kunnen worden. Sommige organisaties zijn verplicht om een recording programma te gebruiken (vb. doktersposten, politie, meldkamers, financials), andere organisaties gebruiken een recording programma om belangrijke informatie vast te leggen.

Wie gebruikt een recording programma?

Een recording programma wordt binnen verschillende branches gebruikt. De Politie maakt gebruik van een recording programma om alle inkomende telefoontjes vast te leggen, financiële instellingen maken gebruik van een recording programma ter verificatie van afspraken, contact centers maken gebruik van een recording programma om de kwaliteit van de medewerkers te verhogen. Er zijn meer branches waarbij een recording programma toegevoegde waarde kan leveren. Weten of een recording programma ook voor u de uitkomst kan bieden, neem dan nu contact met ons op voor meer informatie omtrent recording programma’s, call recording programma’s en kwaliteits monitoring programma’s.

Recording programma’s van BPS?

O.a. voice recording en call recording programma’s van Vidicode, voice recording en call recording programma’s van CyberTech, voice- en call recording programma’s van Verint. Maar ook een Business recording programma en een fax recording programma om uw vergaderingen en faxen te kunnen vastleggen. Kortom u wilt audio of telefoongesprekken opnemen dan bent u bij BPS International aan het juiste adres.

Klik hier voor meer informatie omtrent recording programma

Categorie: Terminology

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *