Telefoonrecorders

Telefoonrecorders

Telefoonrecorder

Een telefoonrecorder is een apparaat of systeem voor het opnemen van (telefoon) gesprekken. Een professionele telefoonrecorder zorgt ervoor dat de opgenomen gesprekken veilig opgeslagen worden in een archief, en dat de gesprekken tevens eenvoudig en snel terug te vinden zijn.

Waarom een telefoonrecorder?

Een telefoonrecorder wordt tegenwoordig binnen veel organisaties gebruikt. Er zijn verschillende redenen waarom een recorder een toegevoegde waarde levert in een desbetreffende organisatie. Een telefoonrecorder legt selectief enkele of automatisch alle telefoongesprekken vast, zodat belangrijke gesprekken met bijvoorbeeld afspraken en overeenkomsten bewaard blijven. De telefoonrecorder zorgt er dus voor dat onduidelijkheden over gemaakte overeenkomsten en afspraken worden voorkomen. Een gesprek kan met de recorder namelijk altijd teruggeluisterd worden, zodat er geen twijfel over de gemaakte afspraak kan bestaan. Een andere reden waarom organisaties recorders aanschaffen is voor trainingsdoeleinden. Medewerkers die veel telefoneren kunnen met behulp van de opnamen van een call recorder namelijk beoordeeld en getraind worden, zodat de kwaliteit van de medewerker hoog blijft. Een andere reden waarom bedrijven een recorder aanschaffen is om snel een laatste telefoongesprek terug te luisteren, in geval van bijvoorbeeld een bommelding of een dreigement. Ook vergaderingen kunnen vastgelegd worden met een telefoonrecorder. Tevens zijn er oplossingen om digitaal faxen vast te leggen met een fax recorder.

Hoe kom ik aan een telefoonrecorder?

Een telefoonrecorder is een systeem dat vaak niet overal te verkrijgen is. Tevens zijn er veel verschillende telefoonrecorder oplossingen te verkrijgen. Er zijn namelijk call recorders die aan te sluiten zijn op een enkel telefoontoestel. Ook zijn er call recorders voor meerdere toestellen binnen organisaties. Er is een recorder voor faxen, een telefoonrecorder voor vergaderingen, etcetera. Om voor u de juiste recorder oplossing te vinden kunt u het beste een recorder specialist benaderen, die u adviseert en ervoor zorgt dat u uw gewenste recorder zult vinden.

Klik hier om telefoonrecorders te bestellen

Categorie: Terminology

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *