Telefoongesprek opnemen

Telefoongesprek opnemen

Het komt steeds vaker voor dat men een telefoongesprek wil opnemen. Een telefoongesprek opnemen houdt in: het opnemen van een telefoongesprek om hem later te kunnen terugluisteren.

Redenen voor telefoongesprek opnemen

Er zijn diverse redenen om een telefoongesprek op te nemen. Zo nemen veel bedrijven een telefoongesprek op om later specifieke details uit het gesprek terug te kunnen beluisteren zodat er niets wordt vergeten. Andere instanties nemen een telefoongesprek op omdat ze de belangrijke telefoongesprekken willen vastleggen als bewijsmateriaal. Zo zullen belangrijke afspraken en overeenkomsten nooit vergeten worden als er een opname is gemaakt van het telefoongesprek. Een andere reden voor het opnemen van een telefoongesprek is het vastleggen van bommeldingen en andere calamiteiten, zodat deze belangrijke telefoongespreksopname eenvoudig en snel teruggeluisterd kan worden door bijvoorbeeld Politie. Bedrijven met call centers nemen telefoongesprekken op om te kijken of een call agent goed functioneert, door de gespreksopnamen terug te luisteren en te evalueren. Genoeg reden dus om een telefoongesprek op te nemen.

Hoe telefoongesprek opnemen

Er zijn verschillende manieren hoe men een telefoongesprek kan opnemen. Een telefoongesprek opnemen kan met behulp van een toestelrecorder die aangesloten wordt op het toestel. Alleen de telefoongesprekken van dat toestel worden dan opgenomen. Er zijn ook centrale recording systemen die de telefoongesprekken opnemen van meerdere telefoontoestellen, en die de telefoongesprekken opslaan in een centrale database. Wilt u een telefoongesprek opnemen, laat u dan informeren door een specialist op het gebied van telefoongesprekken opnemen.

Klik hier voor meer informatie omtrent telefoongesprek opnemen

Categorie: Terminology

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *