Monitoring software

Monitoring software

Monitoring houdt in: het opnemen van telefoongesprekken om later te kunnen terugluisteren en de gesprekken te kunnen monitoren & evalueren. Van monitoring software wordt de laatste tijd steeds meer gebruik gemaakt. BPS International is een bedrijf dat monitoring software verkoopt.

Waarom monitoring software?

Met behulp van monitoring software kunnen gesprekken vastgelegd worden. Monitoring software is daarom bruikbaar als belangrijke telefoontjes teruggeluisterd moeten kunnen worden. Sommige organisaties zijn verplicht om monitoring software te gebruiken (vb. doktersposten, politie, meldkamers, financials), andere organisaties gebruiken monitoring software om belangrijke informatie vast te leggen.

Wie gebruikt monitoring software?

Monitoring software wordt binnen verschillende branches gebruikt. De Politie maakt gebruik van monitoring software om alle inkomende telefoontjes vast te leggen, financiële instellingen maken gebruik van monitoring software ter verificatie van afspraken, contact centers maken gebruik van monitoring software om de kwaliteit van de medewerkers te verhogen. Er zijn meer branches waarbij monitoring software toegevoegde waarde kan leveren. Weten of monitoring software ook voor u de uitkomst kan bieden, neem dan nu contact met ons op voor meer informatie omtrent monitoring software, call monitoring software en kwaliteits monitoring.

Monitoring software van BPS?

O.a. voice- en call monitoring software producten van Vidicode, voice- en call monitoring software producten van CyberTech, voice- en call monitoring software producten van NICE. Maar ook Business monitoring software en fax monitoring software om uw vergaderingen en faxen te kunnen vastleggen. Kortom u wilt audio of telefoongesprekken opnemen dan bent u bij BPS International aan het juiste adres.

Categorie: Terminology

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *