Recent nieuws
3/1/2012
NICE Recording eXpress nu nog scherper geprijsd!Sinds 1 Maart 2012 zijn de prijzen aangepast voor onze NICE Recording eXpress sy ... lees meer »
11/1/2011
BPS - Uw NICE recording eXpress partner!Bergeijk, 1 november 2011 – BPS International BV is al vele jaren CyberTec ... lees meer »
REFERENTIES
  • Lees meer Marc Kohlen en Glenn Kraus
    Intergarde
  • Lees meer Peter Imbos
    TKP Pensioen
Brochures
Hier vind u alle PDF brochures omtrent de NICE Recording eXpress.


Bekijk overzicht
Contactgegevens

BPS International
Eerselsedijk 43
5571 TM Bergeijk

Tel. 0497 - 550260
Fax. 0497 - 550261

info@bps.nl
www.bps.nl


Over BPS

Sinds 1995 is BPS International dé specialist op het gebied van spraakopname en kwaliteitsmonitoring. De meerwaarde van BPS is het specialisme. Voor een ander een nichemarkt, voor ons core business! Hierdoor hebben wij door de jaren heen unieke kennis en ervaring opgebouwd, uiteraard resulteert dit in gedegen advies en betrouwbare ondersteuning. Wij bieden een totaalassortiment waarmee we de gehele markt dekken: Van het opnemen een enkel toestel tot een volledig geïntegreerd systeem met kwaliteitsmonitoring (evaluatie van voice-, data- en screenrecording) oplossingen voor honderden werkplekken.

BPS International - NICE Autorized partner


Nieuwsbrief

BPS International brengt maandelijks een nieuwsbrief uit met nieuwsfeiten en interessante artikelen over de ontwikkelingen op het gebied van Call Recording & Quality Monitoring.


Ook geïnteresseerd? Schrijf u hier in!